Bedemand til begravelse i Fredericia - Begravelsesforretning

Begravelse

Her hos Bedemand Tommy Dueholm har vi ikke kun mange års erfaring med at planlægge begravelser – vi har også stor forståelse for, at en begravelse også betyder, at du og din familie gennemgår en svær tid. I vores daglige arbejde med at arrangere og håndtere begravelser møder vi mange forskellige mennesker, der har mistet en kær.  
 
Og selvom alle er fælles om sorgen, er det individuelt, hvordan mennesker reagerer på den. Hos os kan du altid forvente, at få dine behov og ønsker imødekommet, ligesom alting naturligvis foregår i dit tempo og på dine præmisser.  
 
Vi tror på, at alle fortjener en smuk og mindeværdig begravelse, og vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at hjælpe pårørende i Fredericia, Børkop og hele Sønderjylland med at sende deres kære godt afsted. 
 

Vi hjælper med planlægning af begravelsen i Fredericia og omegn

Alle begravelser er unikke. Der er også stor forskel på, hvad folk ønsker hjælp til i forbindelse med planlægningen af begravelsen. 

Nogle afdøde har allerede nået at give udførligt udtryk for, hvordan de ønsker, at deres begravelse skal forløbe sig, mens nogle pårørende står med al ansvaret selv. Vi er her for at støtte dig med både de store og de små ting.  

Så uanset om du har brug for hjælp til mindre praktiske og juridiske spørgsmål eller til at træffe nogle af de større beslutninger, står vi klar til at yde omsorgsfuld, erfaren og respektfuld rådgivning og hjælp. Vi kan bl.a. hjælpe med: 

 

  • At udarbejde dødsannonce 

  • At vælge og bestille kiste, blomster m.m. 

  • At sørge for rustvognskørsel 

  • At stå for kontakt med kirke om gravsted og ceremoni 

  • At stå for kontakt med stenhugger vedr. gravsten 

  • Og meget, meget mere 
     

Ligegyldigt hvor meget eller hvor lidt, du har brug for hjælp til, skal du endelig ikke tøve med at bede os om hjælp. Vi mener, at alle fortjener rum og tid til at bearbejde sorg på deres måde, og vi er altid diskrete, effektive og professionelle, når vi planlægger begravelser. 
 
Samtidigt er det vigtigt for os at understrege, at en dyr begravelse ikke nødvendigvis er lig med en god begravelse. Vi ønsker blot at hjælpe med at skabe en personlig og værdig begravelse for din kære. 

Her kan du finde vores prisliste.

Generelt om begravelser 

Ifølge loven skal en begravelse afholdes seneste otte dage efter dødsfaldet. Vi tilbyder både kirkelige og borgerlige begravelser. En kirkelig begravelse er en ceremoni, hvor familien, efter præstens tale, bærer kisten ud til gravpladsen, hvor jordpåkastelsen finder sted. En borgerlig begravelse kan tilbydes til afdøde, der ikke var medlemmer af folkekirken. De finder typisk sted i et kapel. 

 
Kontakt os nu – og lad os hjælpe jer gennem den svære tid  

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan planlægge begravelser i Fredericia, Børkop og omegn – også inden vi eventuelt indgår en aftale. Det er vigtigt, at du føler, der er en god kemi mellem dig og din bedemand, men vi vil selvfølgelig rigtig gerne være din og din families fortrolige støtte gennem den svære tid. Du kan træffe os på telefon 75 93 18 87 eller e-mail bedemand@tommydueholm.dk 

Dkbedemand (1)